Mustafa Keser kendisini ilk sahneye çıkaran kişinin 1978 yılında Müzeyyen Senar olduğunu söylerek , İbrahim Tatlıses.hakkında konuşmak istemediğini söyledi. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sanatçı Mustafa Keser kendisi hakkında " Onu ilk sahneye ben çıkardım" açıklaması yapan İbrahim Tatlıses'e fotoğraflı cevap geldi. İbrahim Tatlıses'in, Keser hakkında “Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şov’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum." açıklamasına eski fotoğraflar ile cevap veren Keser , Tatlıses'in '' Onu ilk ben sahneye çıkardım " açıklamasını çürüttü. . Ünlü isim bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini gereken cevabı sanatı ile verdiğini söyleyerek 1978 yılında Müzeyyen Senar ile sahne aldığı döneme ait gazete küpürlerini paylaştı.

mustafa keseri ilk sahneye çıkaran müzeyyen senear olmuş

Metin Akpınar, Zeki Alasya  dostluğu hakkında Metin Akpınar, Zeki Alasya dostluğu hakkında

İlk İbo Show 1993'de yapıldı 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in müzik eğlence programı olan İbo Show ilk olarak 19 Kasım 1993 tarihinde Kanal 6'da yayına başladı. Programın ilk konukları Ebru Gündeş ve Selami Şahin olmuştu. Programın ilk sezonunda İbrahim Dizlek ve Aydemir Akbaş sanatçıları taklit ederek yer alıyordu.