Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm filmi film tutkunları tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Peki, Müslüm filmi konusu nedir? Müslüm filmi oyuncuları kimler? Müslüm filmi nerede çekildi? İşte detaylar…

müslüm filmi konusu

MÜSLÜM GÜRSES KONUSU

Müslüm Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan İstanbul'daki yaşamına kadar tüm hayatını anlatan biyografik dram filmi Müslüm'de, "Arabesk'in Babası" Müslüm Gürses'i Timuçin Esen canlandırıyor. Müslüm daha sonra ailesiyle birlikte Adana'ya göç ediyor ve şans eseri halkevine düşüyor. Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini aldıktan sonra sesiyle pek çok insanı etkileyen Müslüm, İstanbul'da şarkıcı olma ve filmlerden hayran kaldığı Muhterem Nur'la tanışmanın hayallerini kurmaktadır.

müslüm filmi nerede çekildi

MÜSLÜM NEREDE ÇEKİLDİ?

Sanatçının doğduğu Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde başlayan filmin bazı çekimleri Adana'da yapıldı. Yapımın çekimleri için Şanlıurfa, Adana ve İstanbul olmak üzere üç şehirde tercih edildi.

MÜSLÜM GÜRSES'İN ÇOCUKLUĞUNU KİM OYNADI

🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı? 🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı?

Müslüm Gürses'in çocukluk yıllarını O Ses Çocuklar yarışmasında birinci olan Şahin Kendirci, büyüklük yıllarını ise Timuçin Esen hayat verirken eşi Muhterem Nur'u usta oyuncu Zerrin Tekindor canlandırdı.

müslüm filmi oyuncuları kimler

MÜSLÜM FİLMİ OYUNCU KADROSU

Müslüm Gürses'in gerçek hayat hikayesini konu alan Müslüm filmin kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci, Erkan Kolçak Köstengil, Caner Kurtaran ve Teoman rol aldı.