Son aylarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelen ünlü oyuncu, tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim" ifadesini kullanmıştı. Ancak, son olarak Çeşme’de yaşadığı iddia edilen bir astım krizi sonrası hastaneye kaldırıldığına dair haberler, sosyal medyada hızla yayıldı.

Müjde Uzzman Tükenmişlik Sendromuna Yakalandı

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti! İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti!

Müjde Uzman, bu iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi. Uzman, haberlere tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Ödüm koptu be, deli misiniz siz? Bu haberler internet çöplüğünde kalıyor sonra, ne hastanesi nerenizden uyduruyorsunuz? İyice çığırından çıktınız. Madem bu sosyal medya story'lerinden araklayalım üzerine de yalan sıkalım, iki tık alıp para kazanalım kolaycılığındasınız, o zaman diğer paylaştığım hayvan işkencelerini, savaşları, haksızlıkları, kanunsuzlukları haber yapın. Hadi?"

Editör: Elif Erbay