Bodrumlu gemi kaptanı, vücut geliştirme sporcusu ve fitnes antrenörü olan Eren, ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki bu küçük köydeki 250 hanenin ve 420 nüfusunun büyük ilgisini çekti.

Üniversite öğrencilerinden Filistin ve Doğu Türkistan’a sessiz destek Üniversite öğrencilerinden Filistin ve Doğu Türkistan’a sessiz destek

Eren'in seçim kampanyası, sıra dışı bir yaklaşım sergiliyordu. Kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla köy halkının evlerinin dış cephelerini boyama sözü veren Eren, seçim öncesinde 25 ev, 1 okul ve 2 süt toplama evinin dış cephesini boyadı. Ayrıca seçim sonrasında da bu vaadini yerine getirmek üzere köydeki çalışmalarını sürdürdü.

Seçim sürecinde köy camisinin dış cephesini boyaması da dikkat çeken aday, köy sokaklarını dolaşarak evlerin eksiklerini tespit etti ve Türk bayraklarıyla süsledi. Eren, "Biz göz boyamadık, ev boyadık" diyerek seçim öncesinde verdiği tüm sözleri tuttuğunu belirtti.

Necati Eren'in vaadi, köy halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve seçimde büyük bir başarı elde etti. Yarısından fazlasının oyunu alarak diğer iki muhtar adayını geride bırakan Eren, Yamanlı Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu.