75 yaşındaki Sevim Yıldırım, 1 Aralık 2020 tarihinde Çankırı'ya bağlı Çatalelma köyünde ortadan kayboldu. Yıldırım, 22 gün sonra 3 km uzaklıkta ölü olarak bulundu.Sevim Hanım'ın kızları Satı Yıldırım ve Nurgül Yurtsever annelerinin katilini bulmak için soluğu Müge Anlı'da aldı. Annelerinin bir cinayete kurban gitmiş olabileceğini söyleyen kardeşlerin şüphelendiği isim ise herkesi şaşırttı. Kardeşler, erkek kardeşleri Ergün'ün annelerine bir şeyler yapmış olabileceğini dile getirdi.

Müge Anlı'da Sevim Yıldırım cinayeti araştırılıyor!

Annlerinin saklamış olduğu para ve altınlarında ortada olmadığını söyleyen kız kardeşler Ergün'ün tek derdinin para olduğunu dile getirdiler.Bunun üzerine Ergün ve sevgilisi Asiye haklerındaki iddialara cevap vermek için stüdyoya geldiler.

Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024

Müge Anlı'da Sevim Yıldırım cinayeti araştırılıyor!

Kardeşlerinni iddialarını kabul etmeyen Ergün geçimini nasıl sağladığı ise merak konusu oldu. Hayatı boyunca hiç çalışmayan Ergün kahvelerde kumar oynadığınıda gayet rahat bir şekilde anlattı. 

Müge Anlı duydukları karşısında şok oldu! Müge Anlı duydukları karşısında şok oldu!

Müge Anlı'da Sevim Yıldırım cinayeti araştırılıyor!
Müge Anlı'nın ''sen bu paraları kumardamı yedin?'' diye sorması üzerine,''Pavyonda yedim diye cevap veren Ergün'' Müge Anlı sert çıktı 


Müge Anlı,

"Cebinde paran yoksa sen niye pavyona gidiyorsun? Bir tane laf var ya 'Evlat olsa sevilmez diye' sen onun vücut bulmuş halisin. Allah senin gibi evlat vereceğine inim inim inletsin. Sen nasıl pavyonda yediğin parayı annene ödetirsin. Senin pavyonda ne işin var?" dedi.

Müge Anlı'da Sevim Yıldırım cinayeti araştırılıyor!
Yaşananlar üzerine yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, Sevim Yıldırım'ın ölü olarak bulunduğu köyden sık sık geçtiğini söyleyerek,

"Ben o köyden sürekli geçiyorum. Yolda giderken bazen yaşlıları arabama alıyorum. Arabama aldığım kişiler, Ergün'ün annesinin başına bir şeyler getirmiş olduğunu söylüyorlar. Köylüler, teyzenin bahsi geçenden çok daha fazla altını olduğunu söylüyorlar. Cesedin bütünlüğü mevcuttu. Ceset bir yerde saklanmış ve oraya bırakılmış olabilir. Çünkü bulunduğu yer teyzenin gidebileceği yer değildi. Bir gün arabama aldığım bir amca. Sevim teyzenin öldüğü gün köye yabancı bir araba geldiğini ve o arabanın gelmesinin ardından evde bağrış olduğunu söyledi. "şeklinde konuştu.

Müge Anlı'da Sevim Yıldırım cinayeti araştırılıyor!

Yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyicinin iddiaları ise olayı bambaşka bir boyuta götürdü. Ankara'da bir mekan işlettiğini söyleyen izleyici,

"Bizim mekana 1 hafta boyunca geldiler. Alkol tüketmediklerini söylüyorlar ama ikisi de içiyor. Necati Bey, oryantalin ayakkabısından alkol içmişti" dedi.
 

Müge Anlı'da bu kadarına da pes dedirten olay! Müge Anlı'da bu kadarına da pes dedirten olay!