Müge Anlı'nın programında katılan Naile Sayınkarakaya 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki adama kaçtığını belirten gözü yaşlı anne Müge anlı'dan kızını bulmasını talep etti. Kızının kaçırıldığını iddia eden anne Naile Sayınkarakaya, "Kızım Lamia, 22 Nisan'da evimizden ayrıldı. 47 yaşındaki Murat adlı kişi, kızımı yanında alıkoyuyor. Kızıma ulaşamıyorum, hiçbir şekilde" dedi.

Müge Anlı'da 18 yaşındaki Lamia'nın sözleri herkesi çileden çıkardı
Genç kız Müge Anlı ve ekibinin çalışmalarıyla bulundu. Bugün yayına ailesine kavuşmak için gelen Lamia, Murat ile birlikteliğini önce reddetti. Sonra ailesinden bu konuda destek bekledi.

Müge Anlı'da tansiyon yükseldi: 18 yaşındaki Lamia'nın açıklamaları  izleyenleri çıldırttı - Yaşam Haberleri

"Murat'ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum" diyen Lamia, Müge Anlı'nın söylediklerine kulak vermedi: "Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum" dedi.

Aynı zamanda Müge Anlı, iddiaların odağındaki kişinin uyuşturucu madde ile ilgili konularda sabıkası olduğunu da genç kıza söyledi. Lamia, Murat'ın uyuşturucu madde kullanmadığını ve kendisinin de bu işe bulaşmadığını belirtti. Arabada bulunan maddenin ise başkasının olduğunu söyledi.

Melisa Sözen dava açıyor Melisa Sözen dava açıyor

Yayında Murat hakkında birbirinden çarpıcı iddialar ortaya atan seyirciler Lamia'yı ikna edemedi ve genç kız 1 Haziran'da evleneceği bilgisini verdi.
 

Editör: Haber Merkezi