Müge Anlı'da ilginç bir olay yaşandı. 18 yaşındaki 1 çocuk annesi Nehir hanım yaşı tutmadığı için resmi nikah yapamadığı dini nikahlı eşi ile 40 yaşındaki öz annesinin birlikte kaçtığını dile getirdi.Müge Anlı ilk başta birlikte kaçtıklarına inanamasada ekrana verilen görüntüleri gördükten sonra oldukça sinirlendi.

Müge Anlı'da akıl almaz olay!
Nehir hanımın dini nikahlı eşi son zamanlarda kayıncalidesinin yanında ona kötü davrandığını,hakaretler ettiğini ve mutlu olmadığını dile getirmiş.1 yaşında çocukları olan Nehir hanım ve Selahattin bey aralarının açılmasından sonra Nehir hanımın annesi ile birlikte Nehir hanımın çocukları için biriktirdikleri para ve altını alarak kayıplara karıştı.

Müge Anlı'da akıl almaz olay!

 Telefonla canlı yayına bağlanan Selahattin bey ;

'Ben kayınvalidemle kaçmadım kendisi eşinden şiddet gördüğü için onun gitmesine yardımcı oldum.Ben başka yerdeyim o başka yerdeyim' deid.

Müge Anlı'da gelininin altınlarını çalan görümceye şok karar! Müge Anlı'da gelininin altınlarını çalan görümceye şok karar!

Müge Anlı'da akıl almaz olay!

İddiaların oağındaki isim Şirin hanım canlı yayına bağlanarak;


'Ben eve geri dönmek istemiyorum.Evet ben Selahattinin yanındayım çalışıyorumda çocuklarımı bana versinler ben bakarım onlarla konuşmak istemiyorum. Ben kocamla hiç mutlu olmadım ama Selahattinle oldukça mutluyum beni aramasınlarç' şeklinde konuştu.

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

Müge Anlı'da akıl almaz olay!

Nehir hanım ; 


'18 yaşında beni hayata küstürdüler. 1 yaşındaki çocuğum için biriktirdiğim paramı ve altınlarımı geri versinler ne halleri varsa görsünler' şeklinde konuştu.

Müge Anlı firari görümceyi yakalatarak kayıp altınları buldu! Müge Anlı firari görümceyi yakalatarak kayıp altınları buldu!