Beşiktaş - Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş - Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Mourinho, Union Saint Gilloise maçından sonra Antalyaspor deplasmanı için çalışmalara başlamıştı. Mourinho’nun Antalyaspor karşısında nasıl bir 11’i sahaya süreceği merak ediliyor.

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Mourinho, Union maçında ayak bileğini burkan Osayi’nin yerine savunmada Mert Müldür’ü oynatacak. Forvette de ligde 6 maçta 5 gol, 1 asisti bulunan Dzeko’nun mu yoksa En Nesyri’nin sahada olacağı merak ediliyor. Perşembe günü performansı beğenilen Amrabat’ın ilk 11’de olmasına ise kesin gözle bakılıyor. Bu arada Fred ve Oosterwolde ceza sınırında, kart görmeleri durumunda ikili Samsun’da görev alamayacak.

Samandıra’da son idmanını yaptıktan sonra dün Antalya’ya giden Fenerbahçe’de 5 futbolcu Antalya’ya götürülmedi. Union Saint Giloise maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan Osayi Samuel ayağı burkulduğu için Antalyaspor maçı kadrosunda yer almadı. Ayrıca İrfan Can Eğribayat, Samet Akaydin, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent de İstanbul’da kalan diğer isimler oldu. Yeni transfer Filip Kostic ise kafileyle beraber Antalya’ya götürüldü.

Editör: Uğur Kaçar