Elon Musk'ın eski eşi 38 yaşındaki Talulah Riley, kendisi gibi oyuncu olan 34 yaşındaki Thomas Brodie-Sangster ile evlendi.

Brodie-Sangster; Nanny McPhee, Sınır Tanımayan (Nowhere Boy), Aşk Her Yerde (Love Actually) ve The Queen's Gambit gibi yapımlardan hatırlanıyor. 2021'de sette tanışan çift, 2023'te Musk'un sahibi olduğu X'ten nişanlandıklarını duyurmuştu.

Alihan’dan sert çıkış: “Piyasa papucumun starlarıyla doldu!” Alihan’dan sert çıkış: “Piyasa papucumun starlarıyla doldu!”

ELON MUSK'LA İKİ KEZ EVLENDİ

Talulah Riley ile Elon Musk ilk olarak 2010'da evlenmiş ancak 2012'de bu evliliği bitirmişti. Bir yıl sonra yeniden evlenen çiftin bu evliliği de 2016'da son buldu.

SpaceX'in patronu ABD'li milyarder Musk, 2014 yılında boşanma davası açmış, ardından davayı geri çekmiş olsa da iki yıl sonra da Riley boşanma davası açmıştı.

Elon Musk Talulah Riley2

Musk ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisi için Riley verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

"İlk izlenimlerim onun çok tatlı olduğu ve oldukça utangaç göründüğü yönündeydi. 'Elimi dizine koyabilir miyim' dedi, ben de 'Tamam devam et' dedim, sormasının çok tatlı olduğunu düşündüm. 'Genelde bunu yapmam ama yarın seni görmek isterim, kahvaltıda buluşabilir miyiz?' diye sordu ve böylece kahvaltı yaptık. Kahvaltı sonunda benimle 'öğle yemeği yer misin' dedi ve öğle yemeğine gittik. Sonra 'akşam yemeğine gelir misin' dedi."

Erzurum'da düğüne Türkiye-Portekiz maçı arası Erzurum'da düğüne Türkiye-Portekiz maçı arası

Editör: Kemal Ilıkkan