Dünya

Michael Madsen aile içi şiddet suçlamasıyla tutuklandı

Hollywood'un tanınmış yüzlerinden ve Quentin Tarantino filmleriyle özdeşleşmiş olan Michael Madsen, aile içi şiddet suçlamasıyla Kaliforniya'nın Malibu kentinde tutuklandı. "Kill Bill" ve "Rezervuar Köpekleri" gibi kült filmlerdeki rolleriyle hafızalara kazınan 66 yaşındaki aktör, eşi DeAnna Madsen ile yaşadığı bir anlaşmazlığın ardından gözaltına alındı.

Abone Ol

Los Angeles İlçe Şerif Departmanı'ndan yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu gece yarısından sonra bir kadının "kocası tarafından itilip evden çıkarıldığı ve kapının kilitlendiği" yönünde bir ihbar aldığı belirtildi. Olayın ardından yapılan incelemede, bu kişinin aktör Michael Madsen'in eşi olduğu doğrulandı.

Kariyeri boyunca Tarantino’nun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Madsen, "kusurlu davranış" suçlamasıyla tutuklandı. Ünlü oyuncu, kısa bir süre sonra 20 bin dolar kefalet ödeyerek serbest bırakıldı.

Madsen’in basın temsilcisi, Variety’ye yaptığı açıklamada, "Michael ve eşi arasında yaşanan bir anlaşmazlıktı. Her iki taraf için de bu durumun olumlu bir çözüme kavuşmasını umuyoruz," ifadelerini kullandı.

Sinema dünyasında özellikle "Reservoir Dogs", "The Hateful Eight" ve "Once Upon a Time ... in Hollywood" gibi yapımlardaki performanslarıyla tanınan Madsen, aynı zamanda "Thelma & Louise", "Sin City" ve "Die Another Day" gibi önemli projelerde de yer almıştı.