ANKARA / SAMİMİ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sosyal medyada yer alan “Öldü!” iddialarına MHP'den sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın iddialara, yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. 

Yalçın, ‘MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hakkında Yürütülen Dezenformasyon Çalışmaları Ve Çöplüğe Dönüşen Sosyal Medya Mecralarına' başlığıyla yaptığı açıklamada sosyal medyaya tepki gösterdi. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı; "Sosyal medya mecraları, toplum ahlakını, millî değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi tehdit eden birer batakhaneye dönüşmüş durumdadır. Maalesef sosyal medyada hastalıklı ruh hâllerini dışarı taşırmak, içindeki garez, kin ve öfkeyi burada teskin etmek isteyen çok sayıda asosyal tip ve trol üremiştir. Bunlara, ıslah edilmemiş ruh derelerinin kıyılarına konuşlanmış on binlerce bot hesap da eklenince; ahlaksızlık ve pislik seli, bir sosyal afete dönüşmüştür" ifadelerini kullandı.

16 ile yeni vali ataması yapıldı! 16 ile yeni vali ataması yapıldı!

CHP, DEM VE TİP ve medyayı suçladı

Yalçın, sosyal medyada yer alan söz konusu iddiayla ilgili CHP, DEM Parti ve TİP'i suçladı. İddianın sosyal medyada bot hesaplardan yayıldığını savunan Yalçın; "Manipülasyon ve tahrike müsait sosyal medya kullanıcıları, bot hesaplara karıştırılarak adı geçen siyasi partilerin sofralarının katığı, çıkarlarının malzemesi veya piyonu durumuna düşmektedir. Türkiye’de sosyal medya platformlarında oluşan sel ve taşkınlara kanal açan gazete ve televizyonların başını, CHP destekçisi medya çekmektedir. Bu gayri ahlaki çabaların failleri; Sözcü TV ve gazetesi, Halk TV, Yeniçağ, Korkusuz, Oda TV başta olmak üzere bilumum CHP borazanlarıdır" dedi. 

"İtibar suikastı peşindeler"

"Haysiyet yoksunları"nın itibar suikastı peşinde olduğunu savunan Yalçın şunları söyledi:
"Toplumu çığırından çıkarmayı hedefleyen asparagas haberlerle yalan ve iftira dolu manşetler yüzünden kamuoyunda inandırıcılıklarını çoktan yitirmiş ve birer mizah kaynağına dönüşmüş olan CHP borazanı medya, bu beyhude yayın politikalarından vazgeçmelidir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere; varlığını, milletin bekası ve devletin payidar olması yolunda hizmete adamış şahsiyetlerin, milletimizin bağrından çıkan kıymetlerin yıpratılmasına izin vermeyeceğiz. Mesuller ve failler hakkında savcılarımıza suç duyurusunda bulunuyoruz. Ekranlarda ve sosyal medya platformlarında her geçen gün artan kirlilik ve itibar suikastlarına son vermek üzere gayret sarf eden RTÜK’e de teşekkür ediyoruz."

Editör: Elif Erbay