Usta oyuncu olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturan  Nebioğlu, son olarak annesini bulmak için Müge Anlı'ya yardım çağrısında bulunmuştu.

Derya Alabora ve Uğur Yücel 30 yıldır boşanamadı! Derya Alabora ve Uğur Yücel 30 yıldır boşanamadı!

"Çok güveniyorum ona"

Nebioğlu; "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona." diye eklemişti.

Son görüştüğü tarihi de söyledi

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 17 Nisan tarihli bölümüne katıldı. Nebioğlu, annesiyle son görüştüğü tarihi de ekledi.

3 YIL UZAKTAN GÖRÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Nebioğlu, "Ben bir günlük ilişkiden doğan bir çocuk olarak gösterilmek istemezdim. İnsanın başına her şey gelebilir. Doğruluk benim prensibimdir.  Telefonda annemle üç yıl boyunca Skype üzerinden görüştüm, 2010 yılında benimle son konuşmasını yaptı." dedi. Ayrıca Nebioğlu, annesiyle 14 yıldır görüşmediğini belirtti. Müge Anlı'nın "Annen hayatta mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. 

İbrahim Tatlıses filminde oynamıştı

Duygu Nebioğlu, yaşamını yitiren anneannesinin sır küpü olduğunu belirtti.  Annesinin anneannesi tarafından ajanslara götürüldüğünü, İbrahim Tatlıses'in filminde oynadığını belirtti. Nebioğlu, annesi ve babasının tanışma hikayesi sorusuna yanıt verdi. İkilinin geçmişinin bir trafik kazasına dayandığını söyledi.

Olayın öncesi

Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu ortaya çıkarmıştı.


Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.