Videoda, "Fragmanı geçtik, şimdi sıra 2. bölümde" diyerek dikkatleri üzerine çeken Nebioğlu, "Bu kadına karşı yapılanlar, büyük adamların ne yaptığını gösterecek. Bu sadece ilişkiyle sınırlı değil, bu kadına karşı pek çok olay yaşandı" şeklinde konuştu.

Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla, 82 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kendisinin 36 yıl önceki evlilik dışı ilişkisinden doğan kızı olduğunu resmileştirmişti. Ünlü isimlerle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Nebioğlu, son olarak sosyal medyada yayınladığı videoda yine şaşırtıcı ifadeler kullandı.

Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi

Duygu Nebioğlu söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı:

"Bir şey söylemek istiyorum. Hiçbirine inanmıyorum, çok güzel taktikler. Yıllardır aynı taktiklerle geliyorlar, annem de bir güzel bunlar ne yapıyor diye izliyor. Ortaya çıkana kadar bunlar bir dökülsünler bakalım, kim hala iyi bir kalbe sahip, kim hala kötü bir kalbi barındırıyor içerisinde... Biz bunları bir anlayalım istiyor bence. Anlayalım. Ve o kötü söz yazanlar var ya, kapak geliyor kapak, az kaldı kapak... Kapağa az kaldı. Tutuştular ya tutuştular. Duygu bizim kapımızı çalacak mı, bizden hesap soracak mı diye tutuştular. Bunun ilişkiyle de alakası yok.

"FRAGMANI GEÇTİK, 1. BÖLÜMÜ DE GEÇTİK, 2. BÖLÜM GELİYOR"

Anneme yaptıkları o kötülükler, kendi pislikleri örtülsün diye anneme attıkları iftiralar var ya o kadın hepsinin hesabını sizden soracak. Hepsini sizden soracak. Zeynep kim ya? Zeynep kim? O diğer kadın kim? Ne yüzleri var, ne bir şeyleri var. Ya ben o kadına ne yapacağım? Ne yapacağım o kadına? Numaramı verdim arasın diye, bekliyorum. Arasana beni. Kadın karalamak kolaydır. Ama yaşayıp göreceğiz. Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor.

"SİZ BU KADINA BİR SÜRÜ İŞLER YAPTIRMIŞSINIZ"

Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız.

"O PISMIŞ KOCA KOCA ÜNLÜLER VAR YA..."

Ve şunu da söylüyorum, bana gerçekleri anlatan o güzel insanlar var ya... Yeriniz cennetlik olsun gerçekten. Gerçekten hayatım boyunca dua edeceğim size. O pısmış, oturmuş, korkmuş koca koca koca ünlüler var ya... Ee artık sizin de böyle karmik dediğimiz olayı yaşadığınız ana geldik.

"SADECE 4 MÜ SANIYORSUNUZ?"

Kolay mı ya öyle kadın karalamak, hayatlarıyla oynamak. Kaç tane çocuk mahvoldu. Sadece 4 mü sanıyorsunuz? Az kaldı az, az kaldı."