Dikkat! Meteoroloji o ili sağanak yağışa karşı uyardı! Dikkat! Meteoroloji o ili sağanak yağışa karşı uyardı!

Bugün hava nasıl olacak? Hava durumu raporu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün hava sıcaklıklarının biraz azalacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Ayrıca meteoroloji sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Ülkemizin kuzey, iç ve güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, (Eskişehir hariç) İç Anadolu, Karadeniz ile Kırklareli, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İskenderun Körfezi, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Kayseri'nin doğu, Sivas'ın güney çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji; özellikle Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İskenderun Körfezi, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Kayseri'nin doğu, Sivas'ın güney çevrelerindeki kuvvetli yağış için vatandaşları dikkatli olunulması konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ise rüzgarın 40 km/saat ila 60 km/saat arasında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Editör: Uğur Kaçar