Paris Olimpiyatları'nda güzelliğiyle dikkat çeken 17 yaşındaki Norveçli sporcu Embla Matilde Njerve, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Türkiye'nin ünlü oyuncusu Mert Yazıcıoğlu da bu ilgiden etkilendi ve Njerve'nin paylaşımına kayıtsız kalamayarak beğeni attı.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Embla Matilde Njerve Sosyal Medyada Neden Gündem Oldu?

Paris Olimpiyatları'nda sporcu olarak sahne alan Embla Matilde Njerve, yalnızca sportif başarısıyla değil, aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çekti. Sosyal medyada hızla gündem olan genç sporcu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Njerve, bu ilgi karşısında şaşkınlığını dile getirerek, "Aslında kendimi çok güzel bulmuyorum. Gösterilen ilgiden dolayı şaşkınım" dedi.

66B7E3669B4F9A903060B6F9

Mert Yazıcıoğlu, Embla Matilde Njerve'nin Paylaşımına Neden Beğeni Attı?

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Mert Yazıcıoğlu, Paris Olimpiyatları'nda öne çıkan bu genç sporcunun güzelliğine kayıtsız kalamadı. Yazıcıoğlu, Njerve'nin 22 Temmuz'da yaptığı bir paylaşımı sosyal medya platformunda beğendi. Bu hareketi, kısa sürede dikkat çekti ve sosyal medya kullanıcıları tarafından konuşulmaya başlandı.

Norveçli sporcu Embla Matilde Njerve, Paris Olimpiyat Oyunları'ndaki performansıyla dikkat çekerken, güzelliği de en az başarıları kadar konuşuldu. Ancak Njerve, bu durumun performansının önüne geçmesinden rahatsız olduğunu belirterek, kendisinin de bu ilgiyi şaşkınlıkla karşıladığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi