Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu

Trendyol Süper Lig 2024/25 sezonunun ilk hafta mücadelesinde, Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek yeni sezona galibiyetle başladı. FB maç özeti, Beinsports FB Adana Demir golleri ve maç skoru merakla takip ediliyor.

Fenerbahçe Sezona Nasıl Başladı?

Fenerbahçe, yeni sezona Ülker Stadyumu'nda Adana Demirspor'u konuk ederek başladı. Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta Fenerbahçe, 34. dakikada Edin Dzeko'nun golüyle öne geçti. Bu golde asisti, yeni transfer Allan Saint-Maximin yaptı. Dzeko'nun golü, sarı-lacivertlilere 3 puanı getirdi.

Fenerbahçe Adana Demirspor Karşısında Hangi Kadroyla Sahaya Çıktı?

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde sahaya şu kadro ile çıktı: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Saint-Maximin, Dzeko. Adana Demirspor ise sahaya genç kaleci Deniz Eren Dönmezer'in koruduğu bir kadro ile çıktı.

Dzeko'nun Golü 

Fenerbahçe, 34. dakikada Dzeko'nun golüyle öne geçerek maça ağırlığını koydu. Saint-Maximin'in asistinde, Dzeko topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Bu gol, Fenerbahçe'nin yeni sezona galibiyetle başlamasını sağladı.

En-Nesyri'nin Oyuna Girdi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, 76. dakikada Dzeko'nun yerine oyuna dahil oldu. En-Nesyri, sahada etkili bir performans sergiledi ancak birkaç pozisyonda kaleciyi geçemedi. Özellikle Tadic'in pasında, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş denedi, ancak genç kaleci Deniz topa müdahale etti.

Maç Özeti ve Golleri Nereden İzlenebilir?

FB Adana Demirspor maç özeti ve golleri, Beinsports Youtube kanalı üzerinden izlenebilir. Taraftarlar, maçın hemen ardından Beinsports üzerinden FB maç özetini ve Adana Demirspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti izleme fırsatı buldu.

Editör: Haber Merkezi