Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk umudunu son haftaya taşıyan Fenerbahçe,  Konya'da beklediği skor gelmeyince ikinciliğe razı oldu.

Sarı Lacivertliler Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik etmezken resmi siteden yaptığı paylaşımla da "şaibeli" mesajı verdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Bugün, Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe, Bugün, Bir kez daha gururla üzüldü milyonlar! Ve bugün, Fenerbahçe, adıyla, armasıyla, formasıyla, Yine kalplerimizde, dillerimizde! Üzüldüğün gün öğrendiklerinle mücadeleye devam! Seni sen yapan değerleri kucaklayıp yarınlara inan!" denildi.

YANDAŞ'TAN GECE YARISI PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin Galatasaray tartışmalarında dikkat çeken futbolcusu Mert Hakan Yandaş ise Florya'da şampiyonluk kutlanırken yaptığı paylaşımda

"Bu büyük taraftara hak ettiği mutlulukları yaşatmak için terimizin son damlasına kadar savaştık, ama bazı ENGELLER vardı aşamadık. 'Çamurlu' sahalardan geçtik ama hiç 'KİR' içinde olmadık. 'Şeref' kimileri için taşıması ağır bir yüktür. Sonuna kadar FENERBAHÇE." ifadelerini kullandı.

Roma’da Daniele De Rossi dönemi bitti Roma’da Daniele De Rossi dönemi bitti

Takım arkadaşının ardından İrfan Can Kahveci de benzer bir mesaj verdi:

Mauro Icardi şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi Mauro Icardi şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

Editör: Haber Merkezi