Gündem

Menzil tabanı Recep Akdağ’dan rahatsız

Menzil tarikatında miras ve bölünme kavgası başını alıp giderken, grubun önde gelen figürleri de tartışılıyor. KRT’de Tarkan Kaleli’nin programına konuk olan Gazeteci Filiz Gazi, Menzil tabanının, “Menzilci” olarak bilinen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan rahatsızlık duyduğunu anlattı.

Abone Ol

Adıyaman Menzil tarikatı içindeki bölünmeler ve güç mücadeleleri medyada işlenmeye devam ediyor. En son bugün gündüz kuşağında, KRT Televizyonu’nda Tarkan Kaleli’nin sunduğu “Hayatın İçinden” programının konuğu Gazeteci Filiz Gazi, son günlerde sık sık gündeme gelen Menzil tarikatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gazi, Menzil tarikatı tabanının eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a yönelik rahatsızlığını dile getirdi.

Tarikatın birçok konuda Adıyaman’dan tüm Türkiye’ye müdahalelerin olduğunu anlatan Gazi, Menzil Şeyhi Erol’un ölümünden sonra cemaat içinde yaşanan miras kavgasını dile getirdi. Bürokratlara da sirayet eden Menzil cemaatinin, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın döneminde elinde tespih, kafasında takkesiyle Menzilci olduğunu söyleyen Gazi, “Bedrettin Erol, Recep Akdağ bizim evimize çok gelirdi, bizim evimizde büyümüştür sözleri kaynaklarda yer alıyor” dedi.
Programın ilgili bölümünü izleyebilirsiniz.

Loading...