Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ne ittifak kapılarını kapatan İnce, partisinin belediye başkan adaylarını belirledi.

Dervişoğlu: Allah'ın izniyle devam edeceğiz! Dervişoğlu: Allah'ın izniyle devam edeceğiz!

İstanbul'da Memleket Partisi'nin adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Hacıgüzeller, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak.

İzmir'de ise Memleket Partisi'nin adayı Cüneyt Oğuz oldu. Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.

Muharrem İnce, İstanbul ve İzmir'de adaylarını belirlediklerini açıkladı ve bu adayların Memleket Partisi'nin yerel seçimlerdeki temsilcileri olduğunu vurguladı.
Memleket Partisi'nin yerel seçimlerdeki adayları şöyle;

BALIKESİR: Mahir Bakan

Gönen: Songül Mert

Susurluk: Akide Karaşahin

BURSA

İznik: Murat Başaran

Mudanya: Heybet Arslan

Nilüfer: Emrah Yurtseven

Orhangazi: Orhan Hayri Şener

Uşak: Mehmet Can Solak

İZMİR: Cüneyt Oğuz

Aliağa: Tolga Korkut

Çiğli: Ethem Uysal

İSTANBUL: Berk Hacıgüzeller

Arnavutköy: Ruhi Tuncel

Ataşehir: Reşat Şahin Öztürk

Avcılar: Çiğdem Eriş

Bağcılar: Bülent Uygur

Bahçelievler: Kerem Usta

Bakırköy: Ümit Yaşar Demir

Başakşehir: Necdet Alavi

Beykoz: Ufkun Doğan

Beylikdüzü: Cihan Avcı

Beyoğlu: Yavuz Fırıldak

Büyükçekmece: İbrahim Dönmez

Çatalca: Gökhan Çavuşdağ

Çekmeköy: İbrahim Biçer

Esenyurt: Tanju Karakuş

Eyüpsultan: Ali Yeditepe

Fatih: Ayşegül Sevilmiş

Gaziosmanpaşa: Ahmet Hızlı

Güngören: Tunca Tuncer

Kadıköy: Fahrettin Eroğlu

Kağıthane: Hasan Söyler

Kartal: Murat Dal

Küçükçekmece: Mikail Yılmaz

Maltepe: Orhan Can Subaşı

Pendik: Kaan Tangöl

Sancaktepe: Adem Kaya

Silivri: Zülfiye Güneş

Sultanbeyli: Murat Dönmez

Tuzla: Sait Terzi

Üsküdar: Lale Özel

Berk Hacıgüzeller Kimdir?

Berk Hacıgüzeller

Berk Hacıgüzeller, 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde başlayarak lisans eğitimini ve daha sonra aynı üniversitede "Yönetim ve Organizasyon" dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans çalışmaları için Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanlarında eğitim almıştır.

İş yaşamına Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başlamış ve uluslararası denetim ve yönetim prensipleri kapsamında kamu ve özel sektör kurumlarında denetim faaliyetleri gerçekleştirmiştir. Daha sonra değişik sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.

Şu anda serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olup, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir. Ayrıca 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "Stratejik Marka Yönetimi" yüksek lisans programında "Küreselleşme" dersi vermektedir.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olan Berk Hacıgüzeller, aynı zamanda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 2012 - 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.