Melisa Döngel, bir müzikalde Marliyn Monroe’yu canlandırdı. Döngel ayrıca yapılacak bir biyografi filmde dünyaca ünlü film yıldızını oynamayı çok istediğini söyledi.

“Ben Marilyn Monroe’ya aşık bir kadınım” 

Genç oyuncu “Ben Marilyn Monroe’ya aşık bir kadınım” dedi ve  hayalini kurduğu film için yapımcılara seslenerek:

Melis Sezen'in davet tarzı beğenildi! Melis Sezen'in davet tarzı beğenildi!

"Ben onun müzikalinde de yer aldım, onun canlandırdığı küçük bir sahneyi oynadım. Ama hayatını anlatacağım bir biyografi filmde yer almak benim için büyük bir şans olur. Buradan yapımcılara duyurulur!" dedi.

"Önemli olan şey yetenek"

Oyunculukta güzelliğin ne kadar önemli yer tuttuğu sorusu karşısında ünlü isim, güzellik algısının bir yerde biteceğini belirtti ve  "Bence güzellik o kadar önemli değil; önemli olan şey yetenek." dedi.

"Yeteneğin olmazsa insanların seni beğenme algısı da bir yerde bitiyor, çünkü senden daha güzeli geliyor. Yeteneğin olmalı ki, her işte bu böyledir, sektörde devamlılığın olsun" diyerek ekledi.

Döngel,  "Ben kendimi geliştirmek ve doldurmak için emek sarf ediyorum" dedi. Sözlerini; "Oyunculuğum için ders alıyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, insanlar gözlemliyorum. Bizim işimiz duygu işi. Kendimi izliyorum, yanlışlarımı bulmaya çalışıyorum" şeklinde noktaladı.

Melisa Döngel geçtiğimiz haftalarda bayram tatilinde İstanbul Boğazı'nda denize girmişti ve bu görüntüleri sosyal medyasında paylaşmıştı.

Çok konuşulan paylaşımlarına yönelik  Döngel, "Mart ve nisan aylarında daha çok denize giriyorum, denize soğukken girmek daha sağlıklı." dedi.