Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün bir markanın tanıtım etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Reklam yüzü olduğu markanın tanıtımında konuşan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili keyifli bir anısını paylaştı. "Başak'a dans ettiğimi söylediğimde, 'Sen her şeyi yaparsın' diyerek karşılık verdi" açıklamasında bulundu

Müjde Uzman tükenmişlik sendromuna girdiğini açıkladı Müjde Uzman tükenmişlik sendromuna girdiğini açıkladı

.

Geçtiğimiz günlerde oğlu Kurt Efe'nin ikinci yaşını kutlayan Tatlıtuğ, evlatlıkla ilgili duygularını da dile getirdi. "Evlatla ilgili söylenecek kelimelerin hepsi aynı. Bambaşka bir duygu, onun gelişimi bizi de büyütüyor ve geliştiriyor" ifadelerini kullandı.

Her geçen gün oğluyla yeni şeyler öğrendiğini belirten Tatlıtuğ, duygusal anlar yaşadığını da ekledi. "Bazen gözlerim dolarak, bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum. Allah tüm evlatların yolunu, bahtını, sağlığını ve şansını açık etsin" dileğinde bulundu.

2016 yılında Başak Dizer ile evlenen Tatlıtuğ, ikinci çocuk düşüncesine de değindi. "Kısmet diyelim, hep iyi niyetli düşüncelerimiz var" diyerek, ikinci çocuk fikrine sıcak baktığını belirtti.