Başarılı genç şarkıcı Melek Mosso, "Sosyal medyadaki olumsuz yorumları çok okuyor musun?" sorusuna şöyle yanıt verdi;

"Bazen ciddiye alıyorum bazen almıyorum o biraz da benim günü nasıl geçirdiğime bağlı. Eğer çok kötüysem çok sinirleniyorum hemen ona cevap yazıyorum ama gönderemiyorum, kendime engel oluyorum. Sadece ekran görüntüsü alıyorum ve ona zihnimde cevap veriyorum. "

Kendimi de asla terminatöre dönüştürmem

"Herkes benim kulaklarıma takmış durumda.  On dakikada hallediyorlar çok güzel olacaksın diye çok mesaj alıyorum. Arkadaşlar ben kulaklarımı seviyorum ve yaptırmayı da düşünmüyorum. Bir de sürekli yazıyorlar çok paran var artık yaptır şu kulaklarını. Hayatımda asla yaptırmayacağım tek yerim kulaklarım Yani bunu bir anlaşalım. Estetiğe karşı değilim ama kendimi de asla terminatöre dönüştürmem. Minik minik dolgu falan yaptırıyorum bunlar bana yetiyor şu anda."

Melek Mosso-11
Kariyerinin ilk yıllarında O Ses Türkiye'ye katılan Melek Mosso o günlerden şöyle bahsetti:


"Beni bu programa ailem yönlendirdi. Bu programa katıl diye beni arıyorlar. Benim de o dönem evimde televizyon bile yok biz o dönem sokakta şarkı söylüyoruz. Aslında video göndermiştim beni birkaç kere aradılar ama o zaman gerçekten katılma gibi bir durumum yoktu. Biz serseri gibi sokakta takılıyoruz zaten programa katıldığım arkadaşımın mahlası Alkol Cemil. Daha sonra Cemil'e dedim ki  beni üçüncü defa ararsalar gideriz o da gidelim sokakta daha çok para kazanırız dedi. Ondan sonra katıldık Cemil bir süre sonra ben kapitalizmin köpeği olmam diyerek bıraktı gitti. Ben de kalmak zorunda kaldım çünkü aramızdan birinin kalması gerekiyor imza atmışız. En son zaten ben de gitsem mi dedim. O yüzden son performansım berbattı. Ama çok güzel oldu o programa katılmamız takipçilerimiz arttı. "

Alihan’dan sert çıkış: “Piyasa papucumun starlarıyla doldu!” Alihan’dan sert çıkış: “Piyasa papucumun starlarıyla doldu!”

Melek Mosso Youtube
Sesin leblebi tabağındaki Antep fıstığı gibi

"İlk ünlü olduğum zamanlarda bana bir yorum gelmişti asla unutmuyorum. Keşke dedim screenshot alıp çerçeveletseydim. "Sesin leblebi tabağındaki Antep fıstığı gibi." Bu yorumu yazan çocuk beni bulsun çünkü o dönem çok sevinmiştim bu yoruma ve asla bir gün bu kadar ünlü olacağımı düşünmedim."
 

Editör: Haber Merkezi