Kraliyet ailesinin asi gelini Meghan Markle bir kez daha kocası Prens Harry'den ayrı görüntülendi. Hatta öyle ki ikili artık aynı kıtada bile bir araya gelmiyor. Hafta sonu Meghan Markle bir hamburgercide arabaya servis burger alırken görüntülenirken kocası Prens Harry Invictus Games için Almanya'daydı.

Meghan Markle pazar günü bir arkadaşıyla birlikte Kaliforniya'daki In-N-Out Burger'a götürdü ve burada nefis yemekler alırken görüntülendi. 

42 yaşındaki Sussex Düşesi, fiyatı 100 bin doların üzerinde olan lüks Range Rover SUV'unun ön koltuğunda, verdiği yağlı atıştırmalıklar siparişini beklerken kameraya takıldı. 

MEGHAN

KOCASI ALMANYA'DA

Çalışanlar siparişini yerine getirirken Markle kocaman gülümsemesiyle dikkat çekti. Meghan gülümserken yüzünün kırıştığı gözlendi. Eski "Suits" oyuncusu, at kuyruğu saçları ve siyah güneş gözlüğüyle rahat bir görünüm sergiledi. 

haryy al

Aynı gün kocası Prens Harry de Almanya'da Invıctus Games için bulunuyordu. Harry yarışlara katılanlarla kurduğu sıcak ilişkiler ve açıklamalarıyla gönüllere taht kurdu. İddiaya göre Harry'ye yarışların son gününde Meghan Markle da katılacak. Ancak bu henüz net değil. İkilinin sürekli ayrı görüntülenmesi aralarının iyi olmadığı iddialarını güçlendirmeye devam etse de kimse ilişkinin tam olarak nereye gidebşleceğini kestiremiyor.