Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

Icardi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle ilgili olarak, "Fenerbahçe ile bir rekabetimiz var, bu doğru. Ancak ülkemiz adına Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla temsilcimiz olması iyi olurdu. En üst düzeyde mücadele etmek herkesin hedefi. Bizim ise önümüzde bir play-off turu var ve geçen sezonki başarımızı tekrarlama şansımız var. Bunun için savaşacağız," ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarına da değinen Arjantinli futbolcu, "Sosyal medya bugünlerde bir iletişim aracı. Geçen yıl sahada değil, saha dışında çok şey yaşandı. Sosyal medyayı bazen eğlenmek, bazen de farklı amaçlar için kullandık. Son iki sezondur sahada odaklanmamızı koruyarak şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar, ama başarılı olduk. İlk sezonumda 14 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık, ikinci sezonda ise 15 maç kazandık ve rekor kırdık. Bu tür başarılar rakiplerimizi rahatsız ediyor olabilir," dedi.

Jose Mourinho'nun Okan Buruk ile ilgili yorumlarına da yanıt veren Icardi, "Mourinho gibi büyük bir hocanın böyle önemsiz bir konuda konuşması şaşırtıcı. Büyük takımlardayken bu tür şeyler yaptığını hatırlamıyorum. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü ve bizim de özel bir hocamız var. Okan Buruk, hem oyuncu hem de teknik direktör olarak burada önemli başarılara imza attı. Sezonun başında bu tür söylemlere girmek mantıklı değil. Biz, sahada odaklanarak bunun karşılığını almaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.