TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına topluyor. Programın dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Zübeyde Yaşlak’ın hayatı ve kariyeri merak konusu. Peki, MasterChef Zübeyde kimdir, mesleği ne, evli mi ve kaç yaşında?

MasterChef Zübeyde Kimdir ve Kaç Yaşında?

MasterChef 2024 yarışmacılarından Zübeyde Yaşlak, 41 yaşında ve İstanbul Beylikdüzü'nden yarışmaya katılıyor. 3 çocuk annesi olan Zübeyde, 17 yıldır aşçılık yapıyor. Erzurum'da 6 yıl boyunca ev yemekleri yapan bir dükkan işleten Yaşlak, daha sonra İstanbul’a gelerek burada da aşçılık kariyerine devam etti.

MasterChef Zübeyde Mesleği Ne ve Ne İş Yapıyor?

Zübeyde Yaşlak, meslek olarak aşçılık yapıyor. Yemek yapma tutkusuyla tanınan Zübeyde, 17 yıllık deneyimiyle hem kendi iş yerinde hem de farklı kurumlarda aşçı olarak çalıştı. Zaman zaman evden yemekler de yapan Zübeyde, bu alandaki yeteneği ve tecrübesiyle MasterChef Türkiye 2024’te adından söz ettiriyor.

Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti? Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti?

66B68A6C37446C2415400Ced

MasterChef Zübeyde Evli mi, Kaç Çocuğu Var?

Zübeyde Yaşlak, evli ve 3 çocuk annesi. Ailesiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan Zübeyde, hem annelik hem de aşçılık görevlerini başarıyla yürütüyor.

MasterChef Jürileri Kim?

MasterChef 2024 All Star sezonunda jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Yarışmanın sevilen jüri üyeleri, Zübeyde Yaşlak gibi yetenekli yarışmacıları değerlendiriyor ve programı izleyiciler için daha da keyifli hale getiriyor.

Editör: Haber Merkezi