Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney göndermesi Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney göndermesi

Yarışmacılar, Adana’ya misafir olarak yüksük çorbası, peynirli sıkma, sarımsaklı köfte, Adana kebap ve taş kebap gibi yöresel yemekleri hazırladı. Şefler, yarışmacılara tam 45 dakika süre tanıdı. Süre dolduğunda, hazırlanan yemekler konuk jüri üyeleri tarafından titizlikle değerlendirildi. Yapılan oylama sonucunda mavi takım, 3. dokunulmazlık oyununu kazanarak avantaj elde etti.

Bireysel dokunulmazlık mücadelesi

Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra, bireysel dokunulmazlık için bir araya geldi. Bu turda yarışmacılardan sıfır atık konseptine uygun yemekler hazırlamaları istendi. Yine 45 dakika süre verildi. Şeflerin değerlendirmeleri sonrası öne çıkan isimler Emre, Erim, Kerem ve Ezgi oldu. Gecenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ezgi olarak belirlendi.

Eleme adayları belli oldu

Eleme potasına giren isimler ise bu haftanın en zorlu anlarından birini yaşadı. Nevzat ve Emre, haftanın beşinci ve altıncı eleme adayları olarak belirlendi. İzleyiciler, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde bu isimlerin kaderinin ne olacağını merakla bekliyor.

Editör: Elif Erbay