Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı MasterChef Türkiye'de şef adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başına geçmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri uğruna Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen yarışmacı adayları MasterChef önlüğünü almak yarışıyor.

Zülfikar Lulu Masterchef

Zülfikar Lulu

Yarışmaya Irak'tan katılan Zülfikar Lulu aslen Adana'lı ve 27 yaşında. Şeflerin sayesinde iyi yerlere geleceğini iddia eden yarışmacı önlüğü almak için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Hazırladığı tabağın çok beğenmesiyle ikinci tura geçen Zülfikar Lulu şimdiden kendisini şampiyon olarak görüyor. 

Enes Şahin Masterchef

Enes Şahin

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Enes Şahin, 23 yaşında ve aslen Samsun'lu. Ailesi sayesinde mutfağa girdiğini belirten yarışmacı sekiz yıldır aşçı olduğunu ve kupayı almaya geldiğini söyledi. Şefler tarafından beğenilen yarışmacı Somer ve Danilo şeften geçerli notu alarak MasterChef kupasına yaklaşan yarışmacılardan biri oldu. 

Cansu Irmak Aydar Masterchef

Cansu Irmak Aydar 

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Cansu Irmak Aydar 34 yaşında ve arkeoloji bölümünden mezun. Aşçılık sektöründe çok zorluklar yaşadığını dile getiren yarışmacı Mehmet ve Danilo şeften evet oyu alarak bir sonraki tura geçti.

Ruşa Durmaz

Ruşa Durmaz

MasterChef Türkiye yeni bölüm başladı! (29.06.2024) MasterChef Türkiye yeni bölüm başladı! (29.06.2024)

İşini aşkla yaptığını dile getiren Ruşa Durmaz, hedefinin kupayı kaldırmak olduğunu dile getirdi. Heyecanlı tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken genç yarışmacı şeflerden yeterli notu alarak ikinci tura geçmeye hak kazandı.