Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı MasterChef Türkiye'de şef adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başına geçmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri uğruna Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen yarışmacı adayları MasterChef önlüğünü almak yarışıyor.

Sabahatti̇n Başak

Sabahattin Başak

Yarışmaya Antalya'dan katılan aslen Bartın'lı olan Sabahattin Başak, şeflere bu akşam Sevgiliye ilk sunum tabağını hazırladı. En iyilerin şampiyonu olmaya geldim diyen yarışmacı şeflerden üç evet alarak sonraki tura geçti.

Yusuf Evgi

Müge Anlı'da 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nun oğlu Aydın Musaoğlu’nun ifadeleri dikkat çekti Müge Anlı'da 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nun oğlu Aydın Musaoğlu’nun ifadeleri dikkat çekti

 Yusuf Evgi

Yarışmaya Hatay'dan katılan Yusuf Evgi, 16 yaşından beri mutfakta olduğunu ve önlüğü almak için en iyisini yapacağını dile getirdi. Şeflerden geçerli notu alarak bir sonraki tura geçen Yusuf Evgi MasterChef yolculuğuna başladı.

Buse Çelik

Buse Çelik 

Yarışmaya Muğla Fethiye'den katılan ve aslen Sivas'lı olan Buse Çelik beş yıldır pastacı. Şeflere Ege Otlu Deniz Mahsüllü Kuskus tabağı hazırlayarak Somer Sivrioğlu'ndan hayır, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet alarak bir sonraki tura geçti.

Emre Çakı

Emre Çakı

Yarışmaya Eskişehirden katılan Emre Çakı aslen Bolu'lu. Yarışmaya ailesi için katıldığını dile getiren yarışmacı şeflere Tatlı Enginar Püresi Yatağında Levrek tabağı sundu. Şeflerden yeterli notu alabilmek için beş dakika boyunca ter döken Emre Çakı Mehmet Yalçınkaya'dan hayır, Somer ve Danilo şeften evet oyu alarak bir sonraki tura geçti. 
 

Ayşe Çiçek

Ayşe Çiçek

Sesiyle yarışmaya damga vuran Ayşe Çiçek, müzik öğretmeni ve aslen Konya'lı. Şeflere Tavuk Ciğeri Yağlaması yapan yarışmacı şeflerden geçerli notu alarak bir sonraki tura geçti.

Kadir Yalçın

Kadir Yalçın 

Kendinden emin tavırlarıyla şeflerin dikkatini çeken Kadir Yalçın, aslen Ordu'lu ve 22 yaşında. Tabağı şefler tarafından çok beğenilenn yarışmacı bir sonraki tura geçerek MasterChef yolculuğundaki ilk adımı attı.

Editör: Haber Merkezi