Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı MasterChef Türkiye'de şef adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başına geçmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri uğruna Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen yarışmacı adayları MasterChef kupasını almak yarışıyor.

Masterchef 3Lü Düello Deniz Zeybekler

MasterChef yarışmasının bugünkü ilk düellosunda Tebessüm Güven, Elif Sude Şahin ve Deniz Zeybekler yarıştı. Birbirinden iddialı olan üç yarışmacı şeflere İrmik Helvası yaptı.  En başarılı helvayı yapan isim ise iddialı  yarışmacılardan olan Deniz Zeybekler oldu. Önlüğüyle vedalaşmak zorunda kalmayan yarışmacı ikinci tur için çok çalıştığını belirtti.

Deniz Zeybekler Masterchef

Daha çok çalışacağını dile getiren Zeybekler, İrmik Helvasını daha kıvamlı yaparak diğer iki yarışmacı arkadaşını eledi.

Masterchef Türkiye Ikinci Tur

Üçüncü tur için bir araya gelen yarışmacılar Savaş Mehmet Kuş, Umut Can ve Enes Arabacıoğlu en iyi Buffalo Wings'i yapmak için 35 dakika boyunca tezgah başında ter döktü.

Dünya Güzellerim Tatilde'nin ilk bölümünde tansiyon bir an olsun düşmedi Dünya Güzellerim Tatilde'nin ilk bölümünde tansiyon bir an olsun düşmedi

Masterchef Enes Arabacıoğlu

Sakin duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Enes Arabacıoğlu diğer yarışmacı arkadaşlarını eleyerek en az bir hafta daha programda kalmaya hak kazandı. "Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ben geliyorum" diyerek iddiasını  ortaya koyan isim, şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

Masterchef Eleme Düelloları

Üçüncü tura geçmek için yarışan Nur, Nida Sezgin ve Emine Uğur gyoza tarifiyle  birbirleriyle yarıştı. Daha önce bu yemeği yapmadıklarıı belirten yarışmacılar şeflerin yardımıyla 35 dakikada tabaklarını eksiksiz bir şekilde çıkarabilmeyi başardı.

Masterchef Nida Sezgin

Şeflerin tabağına en yakın tabağı hazırlayan ve üçüncü tura geçmeye hak kazanan isim  Nida Sezgin oldu. 

Editör: Elif Garip