NEJAT ANIL GÜLER 

30 yaşında olan Nejat Anıl Güler gastronomi mezunu.İtalya ve Fransa'da çalışma deneyimleri bulunan Güler hayallerinin ve tutkularının peşinden gidebilmek için yarışmaya katıldığını dille getirdi. Yaptığı levrekle Mehmet şeften övgüler alan Nejat 3 evetle önlüğü almaya hak kazanarak masterChef serüvenine başlamış oldu.

MasterChef heyecanlı elemeleri devam ediyor!

ŞEHRİBAN KARAÇİFTÇİ

Eski MasterChef yarışmacısı olan Şehriban 1,5 yıl önce hamile iken programa katılmış sonrasında elenmişti. Şimdi kucağında bebeğiyle yarışmaya dahil olmak isteyen Şehriban hazırladığı başlangıç tabağıyla şeflerden övdü dolu sözler alarak önlüğü almayı başardı.

MasterChef heyecanlı elemeleri devam ediyor!

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu

BERKAY PARMAKSIZ

24 yaşında olan Berkay gastronomi öğrencisi mutfağa ilgisi küçük yaşlarda başlamış.Hayallerini gerçekleştirmek için MasterChef'e katılmak istemiş. Şeflere pancar püresinde fener balığı hazırlayan Berkay özellikle Somer şeften övgü dolu sözler alarak 3 evet ile önlüğü kazandı.

MasterChef heyecanlı elemeleri devam ediyor!


SERAP BAYTAK

Yarışmaya Muş'tan katılan Serap emlak danışmanı olarak çalışıyor. Kendinden emin hareketleri ve konuşması üç şefinde dikkatini çekti. 100'e yakın sertifikası bulunan yarışmacı bunlardan 28 tanesinin gastronomi dallarıyla ilgili olduğunu dile getirdi. Şeflere tavşan yahnisi,firik pilavı hazırlayan yarışmacı rakiplerine meydan okudu.Tadım yapan şefler hazırlanan tabağı yeterli bularak 3 evet ile önlüğü teslim etti.

MasterChef heyecanlı elemeleri devam ediyor!