MasterChef Deniz Nereli, Mesleği Ne, Evli mi, Sevgilisi Kim? Danilo Şef, Deniz’e Ayarı Çekti, Yarışmacı Ne Diyeceğini Şaşırdı!

MasterChef 2024 sezonunun dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Deniz, yarışmadaki performansı ve Danilo Şef ile yaşadığı diyaloglarla gündem oldu. İzleyiciler, MasterChef Deniz’in nereli olduğunu, mesleğini, evli olup olmadığını ve sevgilisinin kim olduğunu merak ediyor.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

MasterChef Deniz Kimdir ve Nereli?

Deniz Yılmaz, MasterChef 2024 yarışmasına İstanbul’dan katılıyor. Alaylı bir aşçı olduğunu ifade eden Deniz, mesleğini öğrenirken herhangi bir okuldan eğitim almadığını belirtiyor. Son olarak özel bir yatta, bir iş adamının aşçılığını yapıyordu. Yarışmaya, öğrenmek ve projelerini gerçekleştirmek amacıyla katıldığını dile getiriyor.

Danilo Şef ile Yaşanan Gerginlik

Son bölümde Laz böreği yaparken sıkıntılar yaşayan Deniz, kaptanı Ayşe’den memnun olmadığını belirterek, "Kaptanımdan memnun değilim" dedi. Bu yorum, yarışmanın en sakin jürisi olarak bilinen Danilo Şef’i bile kızdırdı. Danilo Şef, Deniz’e “Ne kadar boş işlerle uğraşıyorsun. Sana ne ki?” şeklinde sert bir yanıt verdi. Bu durum karşısında Deniz, ne diyeceğini şaşırdı ve kalakaldı.

Masterchef Deniz Evli Mi, Sevgisi kim? 

Deniz Yılmaz’ın özel hayatına dair detaylar da merak konusu. Yarışmada sergilediği performansla dikkat çeken Deniz’in evli olup olmadığı veya bir sevgilisi olup olmadığı hakkında şu ana kadar kamuoyuna yansıyan bir bilgi bulunmuyor.

Editör: Haber Merkezi