MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicilere büyük bir heyecan yaşatıyor. 21 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ana kadroya giren 9. yarışmacı belirlendi. İkinci gruptan hangi yarışmacının ana kadroya katılacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. İşte, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ana kadroya giren 9. isim...

MasterChef İlk Etapta Kimler Kazandı?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yarışmacılar iki etaptan oluşan zorlu bir mücadeleye katıldı. İlk etapta yarışmacılardan, tavuk ciğeri kullanarak yaratıcı ve lezzetli bir yemek yapmaları istendi. Şeflerin tadımı sonrasında, en iyi tabağı çıkaran 5 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı.

Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı yayın tarihi belli oldu! Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı yayın tarihi belli oldu!

MasterChef Ana Kadroda Kimler Var?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda şu ana kadar ana kadroya giren yarışmacılar şunlar: Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat ve Alper. Bu isimler, yetenekleri ve yaratıcı yemekleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

MasterChef'te Ana Kadroya Yedeklerden Kimler Girdi?

Ana kadroya yedeklerden giren yarışmacılar ise Bera, Huriye, Bartu ve Şeyhmus oldu. Yedeklerden gelen bu isimler, ana kadrodaki yarışmacılarla birlikte kıyasıya bir rekabete girecekler.

Editör: Elif Erbay