Dün akşamki bölümde dört malzeme ile yaratıcı tabaklar yaparak başlayan yarışmacılar, ikinci turda ise şef Mevlüt Özkaya'nın yönlendirmesiyle füme palamut yapma görevini üstlendiler. İlk turu 23 puanla birinci sırada tamamlayan Sergen, ikinci turda da gösterdiği üstün performansla toplamda 50 puan elde ederek finale adını yazdırdı.

Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim

Bu sezonun kıyasıya mücadelelerle dolu olan MasterChef All Star'ında Sergen, önceki şampiyonlardan Tahsin, Barbaros ve Esra'nın ardından şef önlüğünü kazanan dördüncü isim oldu. Sergen'in zaferi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, diğer yarışmacılar arasındaki rekabet de giderek kızışıyor.

MasterChef All Star'da Finale Az Kaldı

MasterChef All Star'da finale yaklaşırken, izleyicilerin heyecanı da dorukta. Sergen'in performansı ve lezzet dolu tabakları, onu favori yaparken, diğer yarışmacılar da iddialı performanslar sergilemeye devam ediyor.

Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak, hangi yarışmacı şampiyonluk için öne çıkacak, merakla bekleniyor. MasterChef All Star, gastronomi tutkunlarını ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Siz de unutulmaz lezzetlere tanıklık etmek için ekrana kilitlenmeyi unutmayın!