AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılan Vahap Alma'nın ardından boşalan makama talip olan iş insanı Halil Semercioğlu, Mardin genelinde hizmet etme amacıyla göreve aday olduğunu belirtti.

Mardin Ak Parti İl Başkanlığına Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra yeni döneme resmen talip olduğunu sosyal medya hesabındaki açıklamasıyla resmen duyuran İş İnsanı Semercioğlu,

Devletin gizli anayasası… Kırmızı Kitap nedir, neden değişir, kimler tarafından yenilenir? Devletin gizli anayasası… Kırmızı Kitap nedir, neden değişir, kimler tarafından yenilenir?

"Şahsında devleşen ve milletin tek vücut oluşuyla abideleşen, Milletimizin kendi bağrından çıkan, bir dünya liderini dünde yarı yolda bırakmadık, yarında bırakmayacağız." diyerek paylaştığı mesajında; Firavun'a karşı olmak yetmez Musan'ın yanında da olmak gerek dedik ve karınca misali sevdalısı olduğumuz Mardin'e hizmet için çıktık bu yola. Aşkı, sevdayı, davayı yüklenen, Milletinin Derdini, kendine azık eden, güçlü olanı değil, haklı olanı savunmak için varlığını ortaya koyan bir liderin adıdır Recep Tayyip Erdoğan Milletine Sevdalı, Milletinin Sevdası" dedi.

Mesajının devamında;

"Yeniden yenilmeden kimseyi yenmeden öyle bir kazanacağız ki bizim kazandığımız yerde kimse kaybetmeyecek, "Heyecanımız, inancımız ilk gün ki gibi yüksek. Bu azim ve kararlılıkla İnanıyoruz, başaracağız! Dünyada yaşanılan kaosun, krizin tam ortasında bir lider çıkıyor dünya sahnesine. Mayasında mertlik, yüreğinde cesaret; zihninde bilgelik, gönlünde merhamet bulunan. Bu lider Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

İş insanı Halil Semercioğlu, Ak Parti İl Başkanlığına aday oldu

Bugün yanında dik durmazsak, daha ne zaman duracağız. Biz hazırız, Mardin Hazır İnşallah. Sevdalısı olduğum, Mardinimize, Kızıltepesi’nden Dargeçit’ine Nusaybin‘den Derik’e, Savur‘dan Midyat’a, Artuklu’dan Ömerli’sine, Mazıdağı’ndan Yeşilli’sine ve dahi 699 mahallesine, aziz milletimize hizmet etme fırsatı verdiği için Rabbime şükrediyorum" dedi.

Semercioğlu, mesajının son bölümünde ise; Yerel seçimleri kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında ifadesiyle “Sandık sonuçları bize ülkemiz genelinde mahalli idarelerde irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor" Biz bu irtifa kaybının temelini oluşturan sebepleri biliyor, dava adamlarını yeniden hizmet için bir araya getirip, Mardin'i hazır hale getireceğinin altını çizdi.