31 Mart yerel seçimlerindeki başarısızlığın ardından İYİ Parti'deki genel başkanlık görevinden ayrılan ve 6 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Külliye'de yaptığı görüşmeyle yeniden gündeme gelen Meral Akşener, nikah şahitliği yaptı.

Zelenskiy açıkladı: Ateşkes planı hazırlıyoruz Zelenskiy açıkladı: Ateşkes planı hazırlıyoruz

İsmi son günlerde "Cumhurbaşkanı yardımcılığı"yla anılan Akşener, son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermek istediği konuşulan Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte nikah şahitliği yaptı.

YAVAŞ'IN VÜCUT DİLİ

Gazeteci İsmail Saymaz X hesabından nikahta çekilen bir kareyi paylaştı. Saymaz, "Meral Akşener, bu akşam İyi Parti’nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı’nın kızının düğününde nikah şahitlerinden biri oldu. Şahitler arasında yer alan Mansur Yavaş, vaziyetten pek memnun görünmüyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğanakşenergörüşmesi2

İYİ PARTİ RAHATSIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile partinin kurucu genel başkanı Meral Akşener arasındaki görüşmesiye ilişkin, "Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim" dedi.

Beştepe'de 1,5 saatlik zirve Ankara kulislerini de hareketlendirirken, Erdoğan'ın Akşener'e cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif ettiği iddia edilmiş, görüşmeden 3 gün sonra Akşener'in özel kalemi bu iddiayı yalanlamıştı.

Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde EKOL TV'ye verdiği demeçte Erdoğan-Akşener görüşmesinin sorulması üzerine "Ben yorumlamıyorum, hepsi bu kadar" yanıtını vermişti.

Müsavat Dervişoğlu: Erdoğan-Akşener görüşmesinden haberim yoktu Müsavat Dervişoğlu: Erdoğan-Akşener görüşmesinden haberim yoktu

Editör: Kemal Ilıkkan