Maci Currin'in bacakları tam 2 metre 8 santimetre uzunluğunda ve bu da ona dünyanın en uzun bacaklı kadını unvanını kazandırıyor. Bacaklarının boyu ise tam 143 santimetre.

Ortaokul yıllarında sınıf arkadaşlarından daha uzun olması nedeniyle zorbalığa maruz kaldığını ifade eden Currin, o dönemlerde boyuna karşı olumsuz duygular beslediğini belirtiyor. Ancak şimdi, bu farklılığıyla barışık olduğunu ve onu sevdiğini söylüyor.

Ancak uzun bacakların hayatında bazı pratik sorunlara yol açtığını da dile getiren Currin, özellikle kapılardan geçerken yaşadığı zorluklardan bahsediyor ve bazen kapıları "parçalamak istediğini" ifade ediyor.

Doktor hasta ve doktor kavgası Doktor hasta ve doktor kavgası

Kapılardan geçerken sürekli eğilmek zorunda kalan Curri, bazen yanında bir çekiç olsa da tüm kapıları parçalamak istediğini düşünüyormuş. Ayrıca kendisine uygun pantolon bulmak da oldukça zor oluyormuş.

"Genellikle çok pahalı ve özel dikim pantolonlar giymek zorunda kalıyorum. Bir çift kot pantolonun maliyeti yaklaşık 250 dolar," diye belirtiyor.

Eskiden boyundan rahatsız olduğunu dile getiren Mari Curri, şimdi ise uzun kadınlara ilham olmak isteğinin, kendisinin de "benzersiz" olduğunun altını çiziyor.

Artık "Şimdi farklılığımı seviyorum," diyerek kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştirileri bile sosyal medyadan paylaşıyor.

21 yaşındaki Curri, boy farkından dolayı erkeklerin kendisini toplum içinde öpmekten utanıyor olabileceklerini belirtiyor.

"Şimdilerde flört işlerine pek ilgim yok. Ama ilişkim olduğu zamanlarda, özellikle de benden çok kısa erkeklerle olduğum zamanlarda beni toplum içerisinde öpmekten utanıyorlardı."

Maci Curri ayrıca, "Yaklaşık dört yıldır en uzun bacaklı kadın rekoruna sahibim. Bu unvanın benim için artık bir anlamı yok, geçmişte kaldı. Eğer biri benden bu unvanı almak istiyorsa, çok sevinirim," diye ekliyor.