ABD başkanlığı seçiminde ‘dış meseleler’ ilk kez sonuç belirleyecek ağırlıkta ABD başkanlığı seçiminde ‘dış meseleler’ ilk kez sonuç belirleyecek ağırlıkta

Bu yeni albüm, Jennifer Lopez'in kariyerinde 9. stüdyo albümüydü ve 16 Şubat'ta dinleyicilerle buluşmuştu. Ardından "This Is Me... Now the Tour" adını taşıyan turne için Amerika'da 34 konser tarihi duyurulmuştu. Ancak Lopez'in 54 yaşındaki şarkıcının bazı konserlerinin iptal edilmesi, hayranların dikkatini çekti. İddialara göre, bilet satışlarının beklentilerin altında kalması nedeniyle 7 konser iptal edildi.

Lopez hala satışta olan konser biletleriyle ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan, Lopez'in dokuzuncu albümünün son albümü olabileceğine dair sinyaller verdiği de belirtiliyor. Şarkıcı, "Açıkçası yeni bir albüm yapıp yapmayacağımdan emin değilim" diyerek gelecek albümle ilgili belirsizlikleri dile getirdi. Ancak albümün kendisi için çok özel olduğunu ve bir "koleksiyon parçası" niteliği taşıyacağını söyledi.

Jennifer Lopez, "Bu benim için bir dönemin sonu ama aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı gibi hissediyorum. Bu yüzden asla asla demem ama her şeyimi bu albüme verdim" dedi.

Editör: Elif Erbay