Fenerbahçe transferini bir süre önce tamamladığı sol bek Levent Mercan'ı resmen açıkladı. Karagümrük formasıyla Süper Lig'de adından söz ettiren 23 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Sarı-lacivertliler, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

İLK TRANSFER SOL BEKE

Yeni sezon hazırlıklarını Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna ilk takviyeyi sol bek bölgesine yaptı.

Konuya ilişkin kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; sarı-lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz" denildi.

Geçen sezon Fatih Karagümrük formasıyla tüm kulvarlarda 39 resmi maça çıkan Levent Mercan, 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar? Arda Güler Real Madrid’e ne kadara satıldı? Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar? Arda Güler Real Madrid’e ne kadara satıldı?

Levent Mercan

MERT HAKAN YANDAŞ 2 YIL UZATTI

Sarı-lacivertli kulüp, takım kaptanlarından 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile de 2 yıllık sözleşme yenilendiğini açıkladı.

Konuya ilişkin yapılan duyuruda, "Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli forma altında 26 resmi müsabakaya çıkan Mert Hakan, 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho mesaiye başladı, yardımcıları açıklandı Fenerbahçe'de Jose Mourinho mesaiye başladı, yardımcıları açıklandı

Editör: Kemal Ilıkkan