Kurban Bayramını memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar Cuma gününden itibaren yollara çıkmaya başlayacak. Bu kapsamda Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesinde bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 15 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak. 

Köprüüüü 1

Diğer bayramlarda olduğu gibi yap-işlet-devret projeleri kapsamında bulunan köprü ve yollar ise ücretli olacak.


METRO, MARMARAY, METROBÜS ÜCRETSİZ Mİ? 


Devlete ve belediyelere bağlı faaliyet yürüten toplu taşıma hizmetlerinden 16 Haziran Pazar saat 00.00'dan, 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar ücretsiz yararlanılacak.

Çanakkkaşe
BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Ömer Çelik'ten "teğmenler" hakkında açıklama: Gereği yapılacak Ömer Çelik'ten "teğmenler" hakkında açıklama: Gereği yapılacak

Kabine toplantısının ardından millete sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20-21 Haziran tarihlerinin idari tatil ilan edilerek Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatıldığını belirtti. Böylece Kurban Bayramı tatili, 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba günlerini kapsayacak. 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri de tatil ilan edildi.

Editör: Haber Merkezi