Ailesiyle birlikte L'Oreal'in yüzde 35 hissesine sahip olan Meyers aynı zamanda şirketin yönetim kurulu başkan yardımcılığını yapıyor.

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman yapılacak? Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Meyers, 2017'de annesi Liliane Bettencourt'un hayatını kaybetmesinin ardından şirketin sahibi konumuna yükselmişti.
Liliane Bettencourt, yaşamı boyunca Fransa liderleriyle yakın ilişkileriyle dikkat çeken bir isim olmuştu. 

Françoise Bettencourt Meyers, son yıllarında annesinin akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürmüş ve annesiyle yakın ilişki kuran bir fotoğrafçının bu durumdan maddi kazanç sağladığını iddia etmişti.

Mahkeme, 2011'de anne Liliane Bettencourt'a bunama teşhisi konmasını gerekçe göstererek ailenin tüm servetinin kontrolünü Meyers'e vermişti. 

L'Oreal, 1909'de Françoise Bettencourt Meyers'in dedesi Eugène Schueller tarafından kurulmuştu.

Dunyanin En Zengin Kadini Kim Dunyada IlFRANCOİS BETTENCOURT MEYERS KİMDİR?

70 yaşında olan Francoise Bettencourt Meyers, dünyanın en büyük kozmetik firmalarından birisi olan L'Oreal'in varisi konumunda. Şirketin yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak görev yapmakta olan Meyers, ailesiyle birlikte L'Oreal hisselerinin yüzde 35'ine sahip. Aslına bakacak olursak iş insanının servetini bu noktaya getiren de L'Oreal hisselerindeki artış oldu. 2023 yılına girdiğimizde 335 euro seviyelerinde olan hisseler, an itibarıyla 451 euro seviyesine ulaşmış durumda.

Dev markaların varisleri, genel olarak magazin malzemesidir. Ancak bu durum, Francoise Bettencourt Meyers için çok da geçerli değil. İş insanı, daha çok içine dönük bir karaktere sahip ve kendi hayatına odaklanan isimlerden biri. Meyers'in en büyük magazin olayı ise miras kavgasıydı.