Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre mesafede bulunan ve Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kafatası ile diğer kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemeleri tamamlandı.Berzeg'e ait olduğu tesbit edilen kemikler, Gönen İlçe Jandarma Komutanlığına getirilerek, ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kızları Nisa ve Sibel'e teslim edildi.Sonrasında Gönen Belediyesi'ne ait araçla Armutlu Mahallesi'ne getirilen cenaze için aile evinde helallik alındı.Korhan Berzeg'in kemik parçaları,kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında babası Muhsin Berzeg'in kabrinin yanında defnedildi.

Korhan Berzeg için cenaze töreni düzenlendi
Cenaze törenine, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balıkesir İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ali Bahadır Aslan, Gönen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Civan, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ve birçok vatandaş katıldı.Kaymakam Yurt, Berzeg ailesine taziyelerini iletmesinin ardından yaptığı açıklamada, son görevlerini yaptıklarını belirterek,

"Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Soruşturma devam edecek. Cumhuriyet savcılığının koordinesinde yine çalışmaların devam edeceğini düşünüyoruz. Tabii ki ölüm sebebinin tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz." dedi.

Kadınlar erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşıyor Kadınlar erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşıyor

Korhan Berzeg nasıl öldü? Korhan Berzeg nasıl öldü?

Korhan Berzeg için cenaze töreni düzenlendi