Nişan töreni, 7 Aralık'ta Karaali Mahallesi'nde gerçekleşti ve davetliler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin yayılması üzerine, aile ve Ali G. hakkında Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

New York'ta Türk günü yürüyüşü yapıldı New York'ta Türk günü yürüyüşü yapıldı

Eşinden ayrı yaşayan baba Osman S., 8. sınıf öğrencisi olan kızını aynı mahallede oturan Ali G. ile nişanladı. Bu durum, toplumda büyük tepkilere neden oldu. Soruşturma kapsamında, jandarma ekipleri C.S., Ali G. ve aile fertlerinden ifade alarak olayı detaylı bir şekilde incelemeye başladı.

Çocuğun yaşının küçük olması ve yaş farkının fazla olması, bu durumu yasa dışı ve etik olmayan bir şekilde değerlendiren toplumda endişe yarattı. Soruşturmanın sonuçlarına göre, alınacak hukuki önlemler ve aile içindeki durum belirlenecek. Bu olay, çocuk hakları ve yaş farkına dayalı cinsel istismar konularında toplumsal duyarlılığı artırmak adına önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.