Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Turgut'un yapımcılığını yaptığı "Kızıl Goncalar" dizisinin başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay bulunurken, senaryosunu ise Necati Şahin yazıyor.

Kızıl Goncalar Dizisi 1 Bölüm | FOX

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

"Kızıl Goncalar," seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in kaderlerinin kesişmesini anlatıyor. "Faniler" adlı tarikatın içinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), eşi Naim ve kızları Zeynep, memleketlerindeki depremden sonra İstanbul'a göç ederler. Meryem, kızını okutmak isteyen bir anne olarak, tarikatın ve Naim'in kızlarıyla ilgili yaptığı planlardan habersizdir. Dizi, bu iki farklı dünyanın çatışması ve kesişimi etrafında gelişen olayları işliyor.

Popstar Bayhan'a büyük şok! Popstar Bayhan'a büyük şok!

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd'le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent'in (Özcan Deniz) yolları kesişir. Mecburi hizmet yıllarında Faniler tarikatını tanıyan Levent, Cüneyd'e yardım etmek için çabalarken tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele ederken, özel hayatının çalkantılarıyla da başa çıkmaya çalışacaktır. Levent ve Meryem'in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirir.

Kızıl Goncalar dizisi ile dindarlar hedef gösterildi

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI

Levent Alkanlı - Özcan Deniz

Meryem Tezel - Özgü Namal

Cüneyd Güneş - Mert Yazıcıoğlu

Sadi Hüdayi Güneş - Erkan Avcı

Beste Özdemir Alkanlı - Hazal Türesan

Naim Tezel - Mert Turak

Hasna Güneş - Selen Öztürk

Suavi Alkanlı - Şerif Erol

Hande Alkanlı - Duygu Sarışın

Seçkin Özarslan - Tuğrul Tülek

Birgül Tezel - Sitare Akbaş

Zeynep Tezel - Mina Demirtaş

Mira Alkanlı - Esma Yılmaz

Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kızıl  Goncalar oyuncu kadrosu - Magazin Haberleri

KIZIL GONCALAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

"Kızıl Goncalar" dizisinin çekimleri İstanbul ve Van'da gerçekleştiriliyor. Dizinin ilk sahneleri Van'da çekildi. Çekimler daha sonra İstanbul'da devam etti.