Kültür-Sanat

Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Nereden İzlenir, Ne Zaman Yayınlandı mı? Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Yayın Tarihi Belli Mi?

Kıyma dizisinin 4. sezon 4. bölümü 8 Ağustos Perşembe 19.00'da BluTV'de yayınlanacak. Adana'dan İstanbul'a gelerek bir kebapçı açmaya çalışan Ömer, Poyraz ve Tufan'ın yaşadığı zorlukları anlatan Kıyma, mahalle kültürünü ve sokak dilini izleyiciye aktarıyor. Peki, Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Kıyma Dizisinin Konusu Ne? Kıyma Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Nereden İzlenir, Ne Zaman Yayınlandı mı? Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Yayın Tarihi Belli Mi?

Abone Ol

Kıyma, Sıfır Bir ve Sokağın Çocukları dizilerinin yaratıcıları tarafından hazırlanan, adını Adana'da kebap yerine kullanılan yerel ifadeden alan bir Türk yapımı aksiyon, polisiye, suç ve macera türündeki internet dizisidir. Mahalle kültürünü ve sokak dilini izleyiciye aktaran dizi, büyük şehirde barınma çabasını anlatıyor. Peki, Kıyma 4. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne?

Kıyma 4. Sezon 4. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kıyma, yeni bölümüyle 8 Ağustos Perşembe 19.00'da sadece BluTV'de izleyicilerle buluşacak. BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma’nın 4. sezon 4. bölümü, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin her hafta 19.00'da BluTV platformunda yeni bölümleri yayınlanıyor.

Kıyma Dizisinin Konusu Ne?

İlk bölümü 24 Mayıs 2022'de yayınlanan Kıyma, 3 Ağustos 2023'te yayınlanan 21. bölümü ile sezon finali yapmıştır. Ömer, Poyraz ve Tufan, 3 yıl hapis yattıktan sonra Adana'dan İstanbul'a gelerek bir kebapçı açmaya karar verirler. Artık yasa dışı işlerle ilgileri kalmamıştır. Ancak, olaylar düşündükleri gibi gitmez. İstanbul'da henüz dükkan kiralarken dolandırılınca, paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünya ile karşılaşırlar.

Kıyma Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Salih İnci: Ömer

İrfan Ballı: Tufan

Cengizhan Yurdutek: Poyraz

Emrullah Sürmeli: Baran

Ömer Varol: Kado

Mustafa Yılmaz: Reşat

Murat Kurt: Vezir

Ulaş Ünal: Yiğit

Abdullah Kayabaş: Aslan

Baran Sancak

Kıyma Dizisi Nerede Yayınlanıyor?

Kıyma dizisi, BluTV platformunda yayınlanmaktadır. Diziyi izlemek isteyenler BluTV’ye üye olmak zorundadır. TOD TV ücretli üyelik sistemi üzerinden hizmet vermektedir.