Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde İnsan Ticareti yapan şebekeye operasyon düzenlendi, 3 şüpheli tutuklandı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre; Kırklareli'de İnsan Ticareti (TCK.m80) suçunun önlenmesi, varsa şüphelilerin yakalanmasına yönelik Lüleburgaz ilçesinde "Mu.. Yeri" isimli mekan ile alakalı teknik takip ve kayıt altına alma araçları ile çalışma yapıldı.

Bu çalışmada; 12 şüpheli şahıs ve 14 ev adresi tespit edildi. 16.07.2024 günü "Mu... Yeri"  isimli mekana ve adreslere operasyon yapıldı. 14 şahıs gözaltına alınırken tümşüpheli şahıslar dün adliyeye sevk edildi.

MEB velileri uyardı! "Ek kitap uygulaması yok" MEB velileri uyardı! "Ek kitap uygulaması yok"

Operasyon kapsamında 3 şüpheli şahıs İnsan Ticareti (TCK80) suçundan tutuklanırken, 8 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı, 3 şahıs da savcılıktan tarafından serbest bırakıldı.

Yabancı uyruklu kadınlara işlem

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde aynı mekana bir operasyon daha yapmış ve 7'si Türk 11 kadın hakkında işlem yapılmıştı. Aramalarda 88 adet kuru sıkı fişeği, bayan şahıslara ait pasaportlar ele geçirilmişti.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğün'den insan ticareti operasyonu Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğün'den insan ticareti operasyonu

Editör: Kemal Ilıkkan