Yapılan araştırma sonucunda Beşiktaş, Sarıyer ve Kadıköy'deki kira fiyatları, diğer ilçeleri geride bıraktı.
İstanbul'da kira sorununun daha da katlandığı ortaya çıktı. Son araştırmaya göre İstanbul'da kiralar 17 bin 100 TL'ye fırladı. Beşiktaş, Sarıyer ve Kadıköy'deki kiralarsa dudak uçuklatıyor.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? İşte 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? İşte 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı

LİSTENİN BAŞINDA BEŞİKTAŞ VAR
İstanbul'da ilçe ilçe kira araştırmasının sonuçları dudak uçuklattı. Araştırmaya göre listenin başında Beşiktaş var. İlçede kira ortalaması 38 bin 400 TL. Semt bazında bakıldığında ise Levent ilk sırada yer alıyor. Levent'te kira ortalamasıysa 68 bin TL.

KİRAYA 'DENİZ' ZAMMI
Kira ortalamasının yüksek olduğu bir başka ilçe ise Kadıköy oldu. Buradaki kira ortalaması 31 bin TL. Kadıköy'deki kira ortalamasını yükselten yerlerden biri de Caddebostan. Semtte kira ortalaması 57 bin TL. Emlakçılar deniz seviyesine yaklaşıldıkça kiraların 100-150 bin TL'ye kadar çıktığını ifade etti.

50 BİN TL'DEN AŞAĞI KİRALIK YER YOK
Show Haber'in haberine göre zirvedeki bir başka ilçe ise Sarıyer. Emlakçılar, Kilyos, Demirciköy, Zekariköy'de çoğu yerin villa olduğunu ve 50 bin TL'den aşağıda kiralık yer bulmanın zor olduğunu aktardı.