Kerimcan Durmaz bir süredir tarz değiştirerek farklı bir imaj yaratmasıyla gündeme geliyor. 'Erilcan' olarak kendini adlandıran fenomen, Hülya Avşar'da yaşadığı değişimi anlattı. Kerimcan "4 ay önce böyle bir şey oldu bir yenilenme bir tekrardan doğma enerjisi oldu" diyerek açık açık nelerden vazgeçtiğini anlattı.

Kerimcan Durmaz Hülya Avşar-1


Hülya Avşar'ın müzik senin için hep var olacak mı sorusu üzerine Kerimcan Durmaz,

"Evet yani şu saatten sonra artık benim gerçekten yaparken çok keyif aldığım bir hobi haline dönüştü. En  iyisini yapmak için üzerine koyarak kendime katarak ilerlemek  için sürekli çalışıyorum hem şarkı konusunda hem yaptığım klipler konusunda hep böyle en iyisi olsun istiyorum o yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum"


Sakal bırakması hakkında konuşan Kerimcan durmaz,

"Aslında içimde var olan bir enerjiydi ama çok fazla ortaya çıkardığım bir yanım değildi. Birazcık üzerine gidince erillik benim de hoşuma gitmeye başladı. Aslında kendimin farklı versiyonlarını deniyorum ben sürekli. Her yaşımda değişiyorum.  Tabii çok fazla dişil enerjide olduktan sonra bir anda erile geçiş insanları tabii ki şok etmiş şaşırtmış olabilir."

Hülya Kerimcan

Annem beni hep takım elbiseyle görmek isterdi


"Annem beni hep takım elbiseli, sakallı, yanımda bir kızla birlikte görmek istedi. Ben hep tatlı tatlı üzerini kapatıyordum. Benim hayatım olduğu için kendi istediğim gibi yaşadım. Bu arada yaşadığım şeylere birazcık doydum diyebilirim. Artık bazı şeylerden keyif de almamaya başladım.  Annemin de birazcık talebiyle onun da böyle birazcık mutlu olmasını istediğim  bu versiyonumu deneyimlemek istedim ve şu an bu halimden çok mutluyum." 


Kendi ses tonuma dayanamıyorum

"Bir şey itiraf edeceğim. Buradan 2016 yılına gidelim. YouTube'da Kerimcan yazdığımda, ses tonuma dayanamıyorum. Bana çok korkunç geliyor. O zamanlardan sonra çok değiştim. Artık çevrem eskisi gibi kalabalık değil. 10 yıldır tanıştığım kemik arkadaşlarım hayatımdalar. Onun dışında zaten yeni birilerini hemen hayatıma almam çok zor. O yüzden çok tercih etmiyorum ve bu şekilde çok mutluyum."

Kerimcan

Ali Sabancı geçen yıl geçirdiği tekne kazasından sonra ilk kez açıklama yaptı Ali Sabancı geçen yıl geçirdiği tekne kazasından sonra ilk kez açıklama yaptı


Ailem konusunda çok şanslıyım

"En son çektiğim klibi izlettiğimde annem çok ağladı çünkü yanımda kızlar vardı. Bir de Durmaz soyadını devam ettirebilecek tek erkeğim sülalede ama bana hep sıcak davrandılar hiç bu konu dile getirilmedi. Hani sen niye böylesin, kendini düzelt falan değil de  acaba şöyle yapmasan mı, şöyle yürümesen mi, şöyle konuşmasan mı. Hep tatlı uyarılarda bulundular."

Daha önce de kadınlardan hoşlandığını dile getiren Durmaz, "Ben sadece bunu gösteren birisi değildim kadınlardan hep hoşlanıyordum. Onlar da benden hoşlanıyor ve sevgililerim oldu bu bağlamda. Herkes farklı anlıyor ama ben kadınlardan hoşlanıyorum." dedi.

Kerimcan Ve Hülya Avşar

Caner Çalışır intihar etmedi

"Genelde hep böyle Caner'in intihar ettiği düşünülüyor. Aslında Caner kalp yetmezliğinden öldü çünkü çok fazla alkol alıyordu. Günde iki şişe alkol içiyordu. Defalarca doktora gitti bir de kilolu ve sağlıksız besleniyordu. Daha sonra kalbi büyüdü. Bu arada biz çok üzüldük asla beklemiyorduk ama defalarca kez uyardık sonuçta çok genç öldü."

Kerimcan Durmaz Hülya
İntihar etmeyi düşündüm

"Benim en büyük olayım uçaktaki paylaştığım videoydu. Bu arada o yanlışlıkla oldu hepimiz insanız yanlışlar yapabiliriz. O olay başıma geldikten sonra  gerçekten çok değişik şeyler yaşadım ve o yaşta onları kaldırabilmek çok zordu hatta intiharı bile düşündüm. Uçaktaydım biliyorsunuz uçaktan indim dışarı çıktım ve menajerim beni aradı. Hemen bir story paylaş yanlışlıkla attığını söyle herkesten özür dile dedi. Zaten ondan sonrası çok zordu. O iki saat içersinde Show TV haberini yaptı herkes paylaşıyor. Şu an bile kalbim sıkıştı. Ben ve ailem çok zor şeyler yaşadık. 3 ay boyunca evden dışarıya çıkmadım çok utanıyordum, çok korkunç bir süreçti daha sonra yurt dışına çıktım."

Artık evdeyim

"Mesela ben eskiden çok daha dışarı çıkıp sosyalleşmekten, bir yerlere yemek yemeye gitmekten, kulübe gitmekten keyif alan bir insanken şu an arkadaşlarımla bir buluşma organize ettiğimde o lokasyon benim evim oluyor çünkü böyle evde daha rahat oluyoruz."
 

Editör: Haber Merkezi