Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcunun, Rus ekibi Spartak Moskova'dan gelen transfer teklifini kabul ettiği haberleri basına yansımıştı. 25 yaşındaki oyuncunun menajerinden konuya dair açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Spartak Moskova ile Anlaşma Sağlandı Mı?

Son günlerde çıkan haberlere göre, Rus ekibi Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için ciddi bir teklif sundu. Hatta Rus devinin, Galatasaray'a Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için toplam 20+2 milyon Euro bonservis teklifi sunduğu belirtilmişti. Bu teklifin 13 milyon Euro'luk kısmının Kerem Aktürkoğlu, 7+2 milyon Euro'luk kısmının ise Derrick Köhn için olduğu ifade edilmişti.

Menajer D'Avila Ne Dedi?

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avilla, oyuncusunun Spartak Moskova ile anlaştığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Sport Express'e konuşan D'Avilla, "Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova ile anlaştığı doğru mu?" sorusuna "Hayır. Bu iddialar doğru değil, saçmalık." cevabını verdi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da Ne Başardı?

Galatasaray formasıyla 174 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, bu mücadelelerde 44 gol atıp, 39 asistlik performans sergiledi. 25 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılı takımda gösterdiği performansla hem yerel hem de uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekti.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Transfer Sürecinde Son Durum Nedir?

Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova'ya transferiyle ilgili spekülasyonlar devam ederken, menajeri William D'Avilla'nın yaptığı açıklama, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu ortaya koydu. Galatasaray, oyuncusunu takımda tutmak isterken, Rus ekibinin teklifi ise gündemdeki yerini koruyor.

Editör: Haber Merkezi