MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor

HABER MERKEZİ

Tüm Türkiye’nin sağ salim bulunması için dua ettiği kayıp kız çocuğu 8 yaşındaki Narin olayında önemli gelişme yaşandı. Çocuğun geçtiğimiz günlerde göz altına alınan öz amcası S. G. Zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. 

Narin’in DNA numuneleri, amcasının arabasında bulunan DNA ile eşleşmişti. Diyarbakır'da Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününde sürerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından, tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

21 Ağustos'ta kaybolan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününe girdi. Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine bir daha dönmedi.

Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Soruşturma sürerken, bu kez de Narin'in amcası ve Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan S.G. baş şüpheli konumuna yükseldi. S.G.'nin aracından alınan DNA örneklerinin önceki gün Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleştiği ortaya çıkmıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından S.G. zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında, babasının amcasına ait ev ve araçta arama yapıldı. Ekipler, küçük Narin'e ulaşmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Editör: Elif Erbay