İngiliz The Sun gazetesi, Galler Prensesi'nin Windsor kentindeki çiftlik ürünleri satılan bir markette çekilmiş görüntülerini yayımladı.

Kate Middleton'a benzetilen Heidi Agan daha fazla dayanamadı!

Eşi Prens William'la alışveriş yaparken amatör bir kamera tarafından çekilen videoda ellerinde poşetlerle görüntülenen Prenses Kate ile ilgili haberde, "Mutlu ve huzurlu görünüyor." ifadeleri yer aldı.Ancak, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı.

 

Prensesin geçmişte çekilen fotoğraflarıyla bugün çekilen görüntüleri kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları, farklı noktalara dikkati çekerek, görüntüdeki kişinin Kate Middleton olmadığını belirtti.

otoğraftaki kişinin Middleton'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Heidi Agan olduğu iddiası gündeme geldi. Heidi Agan, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Demet Özdemir: Değişime hazırım Demet Özdemir: Değişime hazırım

Mirror Gazetesi'ne konuşan iki çocuk annesi Agan,

"O görüntülerde ve fotoğraflarda Kate ve William'ın olup olmadığına dair bazı spekülasyonlar vardı. Aslında, insanlar benim olduğumu düşündüğü için sosyal medya sayfam çılgına döndü, ama o kişinin ben olmadığımı biliyorum. O videodakilerin Kate Middleton ve William olduğuna yüzde 100 inanıyorum" dedi.

Kate Middleton'a benzetilen Heidi Agan daha fazla dayanamadı!

Kate Middleton hakkında,

"O yaşıyor ve bundan emin olabiliriz" diyen Agan, "Artık her şey çok ileri gitti. Her şey Kate'in nerede olduğuna dair bir şaka olarak başladı ama şimdi gerçekten bir dramaya dönüştü, bu yüzden durması gerekiyor" diye konuştu.